Turcan, mișcare surpriză cu Ponta. Zamfir a răbufnit

Daniel Zamfir, senator PNL, a reacționat vehement după ce reprezentanții PNL și cei ai Pro România au avut, joi, o întâlnire în contextul demersurilor liberalilor pentru susținerea moțiunii de cenzură pe care o vor depune. Ulterior, la finalul întrevederii, Raluca Turcan a spus că și-au propus o colaborare instituțională, de acum înainte, pe proiecte foarte importante.

"Colaborare institutionala intre PNL si partidul lui Ponta??? Care partid? Trei baieti din Parlament? Asta in primul rand. In al doilea rand, proiecte importante, noi, PNL, macar vechiul PNL, vreodata cu Ponta??? Chiar nu ne-am "luat-o" destul de la individul asta fara scrupule?

Dupa ce ne probeaza zi de zi micimea umana, ce rost mai are sa negociem ceva cu Ponta? De ce trebuie sa-l legitimam noi, pe el si pe ceilalti baieti, ca fiind partid politic cu care, Doamne Dumnezeule, sa mai si colaboram pe proiecte importante?!?

Eu am inteles ca PNL a luat decizia sa nu colaboreze cu PSD. Pai cu Ponta, merge? Acum e baiat bun? L-a reevaluat cineva? Avea cineva vreo emotie ca Ponta nu voteaza motiunea? Si atunci? Pentru ce bagam mizeria in casa?", a fost mesajul transmis de liberalul Daniel Zamfir.

[citeste si]

Raluca Turcan a declarat că moțiunea de cenzură va fi depusă cel mai probabil vineri, iar parlamentarii de la partidul Pro România vor comunica până atunci dacă susțin sau nu acest text.

"Întâlnirea de joi a fost una foarte bună, în special pe termen lung, pentru că am abordat, pe de-o parte, subiectul moțiunii de cenzură și, pe de altă parte, soluții pentru credibilizarea instituției Parlamentului României și pentru identificarea de soluții durabile pe termen lung pentru dezvoltarea României și creșterea bunăstării oamenilor. În privința moțiunii de cenzură, pot să spun că am discutat cu cei doi reprezentanți ai partidului Pro România să transmitem textul acestei moțiuni, să analizeze modul în care acest text răspunde obiectivului de a sancționa Guvernul actual și urmează să ne comunice răspunsul și poziția oficială până mâine, când intenționăm să depunem această moțiune de cenzură", a spus Raluca Turcan după întrevedere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel