Tudor Ciuhodaru și Daniel Oajdea, excluși din PPDD. Dan Diaconescu face curățenie în partid

Dan Diaconescu, din câte se pare dorește să rămână fără parlamentari PPDD. Marți noaptea, PPDD a exclus din partid cinci parlamentari, decizia fiind transmisă prin email. Cei vizați sunt Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Ștefan Dalca, Gabriela Anghel și Mihai Deaconu.

Anunțul excluderii a fost făcut miercuri dimineață de deputatul PPDD Daniel Fenechiu, pe Facebook.

„Noaptea trecută a fost "noaptea mintii" in PPDD...Obscurul Birou Național de Coordonare al partidului, întrunit la miez de noapte- ca huhurezii, a decis sa mai dea o lovitura de gratie partidului, excluzând din partid majoritatea deputatilor care au înțeles ca PPDD-ul n-a fost niciodata altceva decât SRL-ul lor...Daniel Oajdea, Tudor Ciuhodaru, Stefan Dalca, Gabriela Anghel si Mihai Deaconu au plătit cu calitatea de membru, faptul ca si-au permis sa aibă coloana vertebrală...In definitiv, nimic nou...Important este ca nepoata Maresalului si gasca ei de abonați la sinecurile furnizate de Ponta sa rămână la ciolan...Chiar daca ramân singuri in partid...Sa aibă stampila si sa poate vorbi de amintirile transformate in cosmar...Din pacate pentru ei, nu va fi așa...Sfârșitul lor e mult mai aproape decât își imaginează", a scris Daniel Fenechiu.

Citește și: Revoltă în PP-DD. Dan Diaconescu, așteptat să convoace de urgență un congres

Într-o intervenție telefonicăla  B1 TV, Tudor Ciuhodaru a precizat că a fost anunțat de excludere printr-un email și că nu i s-a explicat concret de ce a fost luată această decizie.

Grupul parlamentar al PPDD a hotărât să denunţe protocolul cu Partidul Social Democrat, a anunţat marți noul lider al grupului, Daniel Fenechiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel