Trump: FRAUDĂ de proporții în SUA! Ne pregăteam să câștigăm alegerile

Donald Trump
Donald Trump

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a ieșit să facă declarații în Camera de Est din Casa Albă. 

„Am avut o noapte atât de mare, să ne uităm la tot ce am câștigat în seara asta și apoi să ne uităm la ce diferență am câștigat. Nu e ca și cum suntem cu 12 voturi în față și mai avel 60%. Am câștigat state, când deodată... ce s-a întâmplat cu alegerile? E în neregulă. Avem toate aceste anunțuri și apoi au zis: «Ou!». Știau că nu pot câștiga așa că au zis: «Hai la tribunal»”, a transmis Donald Trump.

„Am prezis eu asta? Am zis eu asta cumva? Am zis acest lucru din ziua în care am auzit că vor trimite zeci de milioane de voturi prin corespondență. Am spus exact acest lucru. Fie câștigă, iar dacă nu câștigă, ne vor duce în tribunal. Florida a fost o victorie uriașă, Texas așa cum am zis, apoi Ohio, un stat uriaș, iubesc acest stat. O mare victorie în Carolina de Nord. Am câștigat acolo, suntem în față cu 760.000 de voturi cu aproape nimic rămas, dar dintr-o dată totul s-a oprit”, a mai spus președintele american.

Este fraudă

„Este o fraudă pentru publicul american. Este o rușine pentru țara noastră. Noi ne pregăteam să câștigăm aceste alegeri. Acum sincer, am câștigat aceste alegeri”, a adăugat președintele Trump pe fundalul susținătorilor săi, înaintea rezultatelor oficiale. „Așa că obiectivul nostru a devenit să ne asigurăm de integritate, pentru binele națiunii. Este un moment foarte mare, este o mare fraudă în țara noastră. Vrem ca legea să fie folosită cum trebuie, așa că vom merge la Curtea Supremă a SUA, vrem ca votarea să se termine. Nu vrem să găsească vreun vot la 4 dimineața și să-l adauge pe listă, OK? Este foarte trist, pentru mine este un moment foarte trist”.

„Din câte știu eu, deja am câștigat. Vreau doar să vă mulțumesc pentru ajutor și să le mulțumesc celor care au lucrat cu noi”, a încheiat Donald Trump, făcându-i apoi introducerea vicepreședintelui său, Mike Pence.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel