Trucuri pentru a plăti mai puțin la energia electrică

Fotografie creată de tamil king, de la Pexels
Fotografie creată de tamil king, de la Pexels

Îți propunem câteva trucuri pentru a plăti mai puțin la energia electrică.

Opriți dispozitivele atunci când nu le folosiți


Chiar și atunci când dispozitivele electronice sunt oprite, acestea pot consuma energie. De aceea, este ideal să le scoateți din priză pentru a reduce cheltuielile cu energia electrică. 

Profitați de căldura din cuptor


Când folosiți cuptorul, opriți-l din buton cu câteva minute înainte de a scoate mâncarea. Astfel, veți profita de căldura stocată în aparat, iar alimentele vor fi gata fără a pierde energie.

Folosiți becuri cu led

Becurile cu led au timp de viață mai mare și consumă mult mai puțin decât cele tradiționale. Folosirea acestor tipuri de becuri va avea un efect foarte bun asupra economiei casei.

Nu ține deschisă, prea mult, ușa de la frigider

Închideți ușa de la frigider cât mai repede! Consumă foarte mult atunci când o ținem deschisă pentru că frigiderul face un efort consistent pentru a menține temperatura stabilă. Este important să-l deschideți cât mai puțin posibil și, atunci când o faceți, să țineți ușa cât mai puțin timp deschisă.

Alegeți-vă cu grijă aparatele electrocasnice


Deși ar putea costa puțin mai mult, veți vedea că aparatele electrocasnice care au o eficiență energetică mai mare au un impact semnificativ la factura dumneavoastră. Veți rămâne cu mai mulți bani în buzunar.

Gătiți cu capacul pe oală


Atunci când gătiți cel mai bine este să acoperiți recipientul în care preparați mâncarea. Este cel mai bun mod prin care căldura nu dispare și astfel produsul va fi făcut mai repede, conform 20min.es.

Pentru a afla ce ofertă din piața liberă ți se potrivește, îți recomandăm să alegi în funcție de tipul de consum specific locuinței tale. Îl poți afla chiar din factura ta, pe spatele acesteia, în secțiunea „Cantitate factură”.

Încheierea unui contract în piața liberă este gratuită și nu implică niciun cost din partea ta

Ai la dispoziție multiple modalități alternative de plată dar și opțiunea de factură electronică, menită să faciliteze accesul la informații în orice moment al zilei, contribuind totodată la protejarea mediului înconjurător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel