Traian Băsescu, veste pentru Antena 3: Vă dau în judecată!

Fostul președinte Traian Băsescu a reacționat dur, miercuri, după ce Mihai Gâdea a prezentat aseară, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, un document din care ar reieşi că a fost plătit de Securitate, înainte de 1989.

 

Traian Băsescu a dezmințit, miercuri, veridicitatea unui document prezentat marți seară de Antena 3 adresat şefului Securităţii Statului dinainte de 1989 şi care se referă la dirijarea reţelei informative din Portul Constanţa. În acest document, numele lui Traian Băsescu apare menţionat de mai multe ori, în contextul implicării sale directe în "răspândirea materialelor de specifice de propagandă".

"Cui le distribuiam? La peşti, la rechini, la delfini? Pentru că eu navigam atunci. Este un fals de tip Antena 3 și România TV care luptă cu disperare să nu revin in viaţa politică. Antena 3 a prezentat un document absolut fals. Eu navigam atunci. Cum credeți că, la cum s-au controlat arhivele, nu se găsea acel document? Am o veste bună pentru Antena 3: Vă dau în judecată şi veţi plăti atât cât trebuie pentru un post care s-a obişnuit numai cu defăimare şi minciună. Niciodată nu am primit bani de la Securitate", a declarat fostul președinte Traian Băsescu, potrivit romaniatv.net.

Citește și: Mihai Gâdea a dezvăluit documente explozive despre trecutul lui Traian Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel