Mihai Gâdea a dezvăluit documente explozive despre trecutul lui Traian Băsescu

Mihai Gâdea a prezentat, în ediția de marți a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3, mai multe documente explozive despre trecutul fostului preşedinte Traian Băsescu.

Un prim document prezentat de Mihai Gâdea îi era adresat şefului Securităţii Statului, generalul colonel Iulian Vlad, şi se referă la dirijarea reţelei informative din Portul Constanţa. În acest document, numele lui Traian Băsescu apare menţionat de mai multe ori, în contextul implicării sale directe în "răspândirea materialelor de specifice de propagandă".

Prezent în emisiune, Mugur Ciuvică a remarcat indicativul numeric U.M.0544, în colţul din stânga sus al documentului, care aparţine Centrului de Informaţii Externe.

Documentele apar în contextul declaraţiilor incredibile făcute de Silvian Ionescu, fost ofiţer spion al Direcţiei de Informaţii Externe, (DIE), care l-a avut în subordine pe Traian Băsescu în anii în care fostul preşedinte era şeful Navrom la Anvers.

Vezi aici detalii: Traian Băsescu, desființat de un fost apropiat. "Am tăcut zece ani. Ajunge!"

”Traian Băsescu a încercat să se pună la adăpost de venirea adevărului peste el, inventând declaraţii încă din septembrie 2014, în legătură cu rolul său în fosta Securitate”, a comentat Mihai Gâdea.

Mai mult, despre calitatea lui Traian Băsescu de informator/colaborator al Securităţii a vorbit inclusiv fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu, care a precizat că a primit această informaţie sub semnătura şefului SRI.

Citește și: Previziune sumbră a lui Traian Băsescu: Câți refugiați vor ajunge în România



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel