Traian Băsescu îl atacă pe Dan Tapalagă. Victor Ciutacu: Se răsucește anticorupția-n mormânt

Fostul președinte Traian Băsescu a scris un mesaj acid pe pagina sa de Facebook cu privire la jurnalistul Dan Tapalagă, care susține o teorie similară cu restul presei. 

"Lingătorul de clanţe de ambasade occidentale şi admirator de picioare a lansat astăzi o teorie similară cu cea susţinută de Ponta şi televiziunile turnătorului bătrîn Felix precum şi de aceea a mai tînărului lui coleg de arme Ghiţă şi anume: Băsescu a protejat un grup de corupţi care abia acum, după plecarea acestuia de la Cotroceni poate fi anchetat", a scris Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook.

Fostul președinte a adăugat că: "Nimic mai neadevărat. Nu am protejat pe nimeni. Nu veţi găsi procuror, judecător sau poliţist care să poată confirma intervenţia mea pentru cineva. Este însă un efort propagandistic uriaş al slugilor să dărîme schimbările din perioada 2004 - 2014, să nege această perioadă pentru a construi o statuie la umbra căreia să-şi găsească o funcţie de lingău şi dacă se poate să demonstreze că azi "cu dumneavoastră să trăiţi", a început funcţionarea justiţiei". 

"Mâine-poimâine o să se scuipe cu Bendeac și Bobonete"

"După ce s-a luat cu Oreste, de mi-a băgat spaima sfârșitului lumii în suflet, acum se ceartă cu Tapalagă, de se răsucește anticorupția-n mormânt. Mâine-poimâine o să se scuipe cu Bendeac și Bobonete", a scris jurnalistul Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel