Tradițiile de nuntă la care au renunțat Vlad Gherman și Oana Moșneagu."O să sărim peste asta"

foto: Facebook, Vlad Gherman
foto: Facebook, Vlad Gherman

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc în această vară.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman urmează să-și unească destinele în vara acestui an. Cu toate că mai sunt doar câteva luni până la evenimentul fericit, Oana Moșneagu a dezvăluit pentru ego.ro că nu și-a ales încă rochia de mireasă și nu are nimic pregătit. Singurul lucru de care este sigură este data nunții și faptul că nu dorește să semneze actele în aceeași zi. 

Actrița a mărturisit că se teme că se va transforma în acea ”bridezilla”, mireasă panicată cu care nu se poate înțelege nimeni, în ultimele zile înainte de cununia religioasă. ”Sunt șanse foarte mari. Mi-ar plăcea să mă surprind și să nu fie așa cum mă știu eu că sunt, dar de obicei, în situații de genul sunt stresată. Acum compar cu premiere de teatru, cu tot felul de evenimente din astea marcante pentru mine și când sunt stresată, sunt foarte agitată, foarte anxioasă, nu îmi mai place absolut nimic. Așa că am toate caracteristicile necesare unei astfel de mirese, o mireasă pe care ți-ai dori să o închizi undeva și atunci când vine nunta să îi dai drumul”, a spus Oana Moșneagu pentru sursa citată.

"Sper să nu fie două pisici care să-mi zgârie rochia"

Cei doi își doresc o nuntă tradițională, deși nu țin neapărat să respecte întru totul toate obiceiurile.

”Având în vedere că eu nu sunt din București și că sunt din provincie, mi-ar fi cumva imposibil să mă duc până acasă la ai mei, la Mioveni, cu tot alaiul. Deși părinților mei le-ar fi mare drag să audă melodia, dar, din păcate, o să sărim peste partea asta de tradiții pentru că logistic vorbind este imposibil să le facem. Cel mai probabil o să găsesc o locație drăguță, că este un hotel sau un loc care arată mai special și în care nu sunt două pisici, cum ar fi ale mele, care să poată sări pe mine, care să-mi zgârie rochia. Acolo o să facem și pozele și de acolo o să vină să mă ia. N-am stabilit cine, dar o să mă ia și pe mine cineva. Sper”, a mai spus viitoarea doamnă Gherman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel