EXCLUSIV  Topolovăţu Mare avea, la Revoluţie, ceea ce acum îşi doreşte toată lumea. Primarul Ovidiu Doţa: M-a durut sufletul

Ovidiu Doţa, primarul comunei Topolovăţu Mare a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a vorbit, printre altele, despre activitatea economică de dinainte de Revoluţie şi de ceea ce s-a întâmplat cu unităţile de producţie de atunci. 

Comuna Topolovăţu Mare avea, înainte de Revoluţie, ceva la care cei de acum doar visează: o unitate de producţie de tip cooperativă care se ocupa şi cu procesarea legumelor şi fructelor cultivate acolo şi cu exportul sucurilor fabricate în străinătate. Lucrurile acestea au fost povestite de către Ovidiu Doţa, primarul comunei Topolovăţu Mare, în cadrul unui interviu acordat DC News. 

"M-a durut sufletul că, de fiecare dată când mergeam la diverse consfătuiri sau întâlniri cu colegi de-ai mei în care îm spuneau că la Topolovăţu Mare era o fabrică de sucuri pe vremea lui Ceauşescu, era linie directă cu Ceauşescu. Se fabricau sucuri 100% naturale, iar tot ceea ce se fabrica pleca la export. Era linie de îmbuteliere ca în Germania. A funcţionat până în 1992 după care a început căderea în gol, după moartea domnului Josu, care era preşedinte de CAP, am înţeles că dânsul a pus bazele fabricii.

Chiar a fost o tradiţie. Legume, fructe, suc de morcovi, de măr, Topolovăţul era renumit pentru aşa ceva. Iar tot ceea ce se producea pleca afară, în Germania", a povestit edilul.

Urmăreşte, aici, declaraţiile lui Ovidiu Doţa:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel