Toader, remaniere. Tăriceanu: Criticile mă bucură. Pârghii ilegale

Tăriceanu
Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu a făcut mai multe declarații legate de situația ministrului Tudorel Toader. S-ar vorbi din nou de remaniere, potrivit Antena 3.

Liderul ALDE a lansat un mesaj în apărarea lui Tudorel Toader, existând voci din PSD care consideră că ar trebui schimbat, potrivit aceleiaşi surse mai sus citate.

"Criticile care i se aduc ministrului mă bucură că vin din toate părţile. Dacă îi deranjează pe aşa de mulţi, înseamnă că face şi ceva bine. Nu poate să mulţumească pe toată lumea. Ministrul Tudorel Toader nu are o sarcină ușoară, fără îndoială, mai ales în zilele noastre. Repunerea în normalitate a justiției din România, revenirea la respectarea normelor constituţionale, revenirea la respectarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor de a avea dreptul la o justiţie corectă nu este o sarcină uşoară. Iar sistemul, cum îi place să se autodefinească, va vrea, mai mult decât orice, să păstreze pârghiile pe care le-a folosit în trecut, ilegale, neconstituţionale, de stat în stat, până la urmă de a face din justiţie un instrument de luptă politică", a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel