Thailanda. Un câine a salvat un bebeluș îngropat de viu

Ping-Pong-câine-salvator-bebeluș-Thailanda Sursa foto:KHAOSOD
Ping-Pong-câine-salvator-bebeluș-Thailanda Sursa foto:KHAOSOD

Un câine a salvat un bebeluș îngropat de viu, în nordul Thailandei, potrivit BBC.

Acesta ar fi fost abandonat și îngropat în pământ de către mama sa, în vârstă de 15 ani, pentru a-și ascunde sarcina față de părinții săi. Câinele, denumit Ping-Pong, și-a anunțat imediat stăpânul în momentul când a găsit bebelușul într-un câmp, din satul Ban Nong Kham, din nordul Thailandei. Acesta a venit la locul descoperirii și a observat că un picior al unui copil ieșea din pământ. Apoi, sătenii au dus copilul la spital, unde doctorii au declarat că acesta a scăpat, ca prin minune, sănătos. 

Ping-Pong, câinele infirm, salvatorul bebelușului îngropat de viu

Usa Nisaikha, stăpânul câinelui, a declarat pentru un ziar local, Khaosod, că prietenul său patruped este infirm, acesta pierzându-și un picior după ce a fost lovit de o mașină. În ciuda acestei infirmități, Usa Nisaikha a spus că aceste este un animal extrem de loial, ascultător, și este iubit de către întreg satul

Mama nou-născutului a fost pusă sub acuzare după abandonarea copilului, precum și de tentativă de crimă. Panuwat Puttakam, ofițer la secția de poliție din Chum Phuang, a declarat că aceasta este acum în grija părinților ei și a unui psiholog, regretând ceea ce a făcut. Părinții adolescentei au decis să aibă în grijă nou-născutul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel