Teodorovici, la DNA! Primele declarații

Eugen Teodorovici a făcut primele declarații după ce a fost chemat la Direcția Națională Anticorupție.

Eugen Teodorovici a fost joi la DNA, la cererea sa. Fostul ministru a spus că a vrut să asculte convorbirile dintr-un dosar mai vechi, clasat în 2013: ”Am vrut să văd dacă se acceptă o astfel de cerere”.

A fost un dosar de prin 2013, asupra căruia am primit o notificare de clasare și am făcut o solicitare legală să văd ce anume a fost în dosar, ce convorbiri, ce discuții, chestii de genul ăsta. Nici nu am întrebat [despre ce dosar este vorba] (n.r.). Chiar i-am spus și domnului procuror că nu știu care este speța exact, din ce am căutat și eu pe net am înțeles că este o altă speță, chiar nu știu. Nu am fost audiat în acel dosar din 2013”, a explicat fostul ministru.

Doar am fost notificat că dosarul respectiv, din 2013, s-a clasat. Am primit acasă hârtia, notificare, că s-a clasat, fără să știu exact despre ce este vorba, cine a fost în dosar, ce discuții. Nu am fost audiat, eu am venit să aflu de la dânșii, am venit să ascult acele înregistrări telefonice din acea perioadă”, a adăugat politicanul.

Relațiile politicienilor din cele mai înalte funcții

Am ascultat doar așa, selectiv, doar două-trei, și am zis că nu e nevoie să mă ascult pe mine, dar mi-am adus aminte de unele discuții cu anumiți politicieni la acea vreme, din funcții foarte înalte, din toate partidele politice. Mi-a trezit un gust amar așa”, a mai spus Teodorovici.

Poate că cei care ar trebui să fie într-adevăr subiect al acestor verificări tocmai ei nu sunt. Mi-am reamintit eu, ascultând una dintre convorbiri, despre această situație din România. Sunt foarte multe persoane, din păcate din poziții foarte înainte, care poate ar trebui să bată acest prag. Din toate partidele, din lumea politică din România”, a completat politicianul PSD.

În acel moment de acum 7 ani, Eugen Teodorovici ocupa funcția de ministru al Fondurilor Europene, iar premier era Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel