Teodorovici îi dă replica lui Orban privind gaura din buget

Teodorovici
Teodorovici

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a făcut precizări în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, moderată de Mihai Gâdea, despre acuzațiile lui Ludovic Orban cu privire la presupusa gaură lăsată în buget de guvernarea PSD.

'Despre această gaură mare la buget, aud că noi am lăsat și am premeditat acest lucru. Noi știam că va veni PNL să guverneze? Ne făceam singuri un buget, care să nu se închidă până la final de an? Sunt aberații și este aceeași politică de a denigra și de a propaga știri, care s-au adeverit a fi false. A spus și guvernatorul BNR, precum și alți specialiști că nu este o problemă cu această situație pe care Orban o tot aduce în discuție. Mai mult, Orban spunea că toate măsurile au de gând să le ia după 24 noiembrie tocmai pentru a nu afecta candidatura lui Iohannis la prezidențiale. Sunt astăzi în ministere acte cu aceste informații pe diverse zone, de la reduceri de personal, de la creșteri de taxe și impozite, plus să spunem a crește TVA-ul.'

'Sunt scenarii, nu știm dacă vor fi luate. Dar, după 24 noiembrie  ele vor fi date ca și măsuri. Anul acesta se poate închide sub 3%. A spus-o și Banca Mondială (...) Asta depinde de ministrul de Finanțe. Eu i-am propus ministrului de Finanțe, am promis că 2 săptămâni de zile să îl las să meargă la Finanțe, să vadă dacă este adevărat ce am declarat eu public că am lăsat la Finanțe și ce a găsit. Să facă publice aceste date pentru a demonta toate acele minciuni pe care le-au spus ani de zile, de la furatul de bani de la români etc. ' a spus Eugen Teodorovici, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel