Tensiuni Orban-Rareș Bogdan: O chestiune decorativă

Rareş Bogdan a fost dezamăgit că preşedintele partidului Ludovic Orban l-a lăsat în afara delegaţiei care a mers la Klaus Iohannis pentru a semna Pactul Politic Naţional, ceea ce a dat naștere speculației că ar fi căzut în dizgrația șefului său de partid.

Proaspătul europarlamentar liberal a lămurit, sâmbătă seara, misterul legat de această presupusă supărare a sa: 

”Ieri am luat masa cu domnul Orban timp de două ore și am stat de vorbă pe situația din partid și la nivel european. Nu există niciun fel de animozități între noi. Cred că nu era rău să fiu și eu acolo. Dar cei care au fost acolo sunt foarte valoroși, dar nu era o chestiune care să nască tensiuni. Uneori în viață mai ești deranjat de anumite lucruri, dar când le analizezi cum trebuie îți trece. Era o chestiune mai mult decorativă acolo, nu era o chestiune care să necesite negocieri”, a explicat Rareș Bogdan la România tv.

”Vă asigur că la nivelul negocierilor cu partidele, la nivelul discuțiilor de constituiri de alianțe, de coaliții fac parte din nucleul de bază al Partidului Național Liberal, așa că nu am de ce să mă plâng. Chiar mi se pare că colegii mei din PNL m-au înglobat extrem de serios și la cel mai înalt nivel, în toate punctele de decizie din partid și asta, vă spun sincer, după ce au văzut că nu am venit ca o vedetă în PNL, ci ca să muncesc!”, a mai pus Rareș Bogdan.

Citește și:

Rareș Bogdan, candidat PNL la prezidențiale? Scenariu care dinamitează politica

Iohannis la președinția CE. Bogdan Chirieac: Există și o explicație 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel