Tenis: Thiem i-a propus Serenei Williams un meci de dublu mixt după incidentul de la Roland Garros

Tenismanul austriac Dominic Thiem a evocat marţi posibilitatea de a juca un meci de dublu mixt cu Serena Williams după incidentul ce i-a opus la Roland Garros, scrie AFP.

Pe 1 iunie, când era în plină conferinţă de presă după victoria sa în şaisprezecimi de finală, Thiem a fost forţat de organizatorii turneului să-i cedeze locul vedetei americane, ce fusese învinsă în turul 3 pentru ultima oară în ultimii cinci ani. Austriacul şi-a exprimat iritarea, estimând că acest capriciu reflectă 'personalitatea rea' a jucătoarei cu 23 de titluri de Mare Şlem. În faţa indignării produse de aceste afirmaţii, el a asigurat ulterior că a 'uitat' incidentul.

Ambiguu, el a indicat marţi că în semn de împăcare vrea să dispute un meci de dublu cu americanca, mai în vârstă ca el cu 12 ani. 'Ca răscumpărare, mi-ar plăcea mult să joc un meci de dublu mixt cu Serena la Wimbledon sau  New York', a declarat el într-o conferinţă de presă la Viena. Cel mai tânăr jucător din top 4 mondial, Thiem, 25 de ani, a atins pentru al doilea an consecutiv finala de la Roland Garros. La fel ca 2018, el s-a înclinat în faţa spaniolului Rafael Nadal (6-3, 5-7, 6-1, 6-1), informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel