TELEKOM a "picat". Precizare de ultimă oră - UPDATE 3

Utilizatori ai reţelei mobile Telekom se plâng din cauza unor probleme pe care le întâmpină. De altfel, şi compania a transmis pe Facebook că experimentează „disfuncţionalităţi de natură tehnică”.
 

"Pe fondul unor disfuncționalități de natură tehnică, o parte dintre clienții Telekom pot întâmpina dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date mobile. Echipele noastre tehnice lucrează în acest moment pentru remedierea acestor disfuncționalități în cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că specialiștii noștri depun toate eforturile pentru restabilirea serviciilor la parametrii normali", a precizat, pe rețeaua de socializare Facebook, Telekom România.

[citeste si]

Mai mulţi utilizatori ai reţelei s-au plâns în comentariile postării de pe contul oficial de Facebook al Telekom România că nu pot primi sau efectua apeluri şi că reţeaua de date nu este în stare funcţională.

UPDATE 3: Reprezentanții Telekom România au transmis că serviciile de voce au fost complet restabilite, iar cele de date sunt în mare parte restabilite. "La această oră, toți clienții Telekom au acces la serviciile noastre mobile. Vă mulțumim pentru înțelegere", au precizat aceștia.

UPDATE 2: Telekom România anunță că, la acest moment, a remediat în proporție de 80% problemele tehnice apărute în rețeaua mobilă, în cursul zilei de astăzi, care au afectat clienții la nivel național. Se estimează că problemele vor fi remediate în totalitate luni seară. "Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că depunem toate eforturile în vederea restabilirii serviciilor la parametrii normali", au transmis reprezentanții.

UPDATE 1: Reprezentanții au revenit cu un update pe Facebook: "Ne pare rău pentru problemele tehnice de rețea survenite astăzi. Estimăm că problemele rețelei mobile vor fi remediate în această seară. Echipele noastre tehnice lucrează în continuare la rezolvarea lor. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă ținem la curent cu evoluția situației".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel