EXCLUSIV  Tehnică de control folosită la nunți. Problema gravă care ne afectează pe toți

Cu toții am fost la o nuntă sau la alte petreceri unde muzica era dată tare.

Acesta este motivul pentru care oamenii pleacă de la astfel de evenimente cu dureri de cap și cu vocea răgușită.

Ca o reacție la perioada dinainte de 1989 când localurile se închideau la o oră devreme, iar muzica era dată în surdină pentru a nu deranja oamenii, iată că acum lucrurile s-au schimbat. Petrecerile care se fac astăzi țin toată noaptea, iar muzica bubuie în difuzoare.

[citeste si]

Problema este că după ce românii merg la o nuntă care ține uneori chiar și 12 ore, se întorc acasă cu dureri de cap, de gât și răgușiți de cât au țipat la colegul de masă pentru a se putea înțelege. De ce? Pentru că ciocanul, nicovala și scărița din urechea medie au niste mușchi care atunci când sunetul este prea puternic se contractă pentru a nu leza urechea internă. Când se contractă, nuanțele nu mai sunt transmise corect.

Publicul este controlat

Astfel, vocea proastă, în unele cazuri, a cântărețului nu va mai fi sesizată. Prin această manieră, publicul este controlat. Chiar dacă nu le place muzica de la respectiva nuntă sau dacă ar vrea să discute cu prietenii, pur și simplu nu ar putea din cauza volumului dat mult prea tare. Petrecăreții sunt obligați să îl asculte pe cântăreț, nesesizând nuanțele și greșelile artistului.

Dumneavoastră ce părere aveți? Considerați că la nunți și la alte petreceri muzica ar trebui dată la un volum mai mic? Răspunsul îl așteptăm în sondajul de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel