Taxele vamale după Brexit, URIAŞE. Surpriza unei tinere care a comandat haine online din UE

Suma imensă plătită de o tânără pentru taxe vamale după Brexit. Sursa: Pixabay
Suma imensă plătită de o tânără pentru taxe vamale după Brexit. Sursa: Pixabay

O tânără britanică a simţit din plin efectele BREXIT-ului. Aceasta a comandat mai multe haine online şi a fost surprinsă de preţul imens pe care a trebuit să îl plătească pentru livrare. 

După ieșirea din UE, britanicii suferă șoc după șoc, află pe pielea lor că „independența” se plătește scump și văd că trebuie să scoată din buzunar mult mai mulți bani pentru lucrurile care făceau parte din rutina lor.

„Nu aveam idee că voi fi taxată pentru livrări din UE după Brexit. Costurile suplimentare au fost un pic șocante”, a declarat pentru BBC News o tânără obișnuită să-și facă online cumpărături de la producători din toată Europa.

Ambele livrări au fost întârziate, fiind ținute pentru controlul vamal peste o săptămână, spune ea.

A fost surprinsă apoi când a primit un mesaj de la compania de curierat prin care i se cerea să achite 58 de lire sterline (65 de euro) taxe vamale, TVA și taxe suplimentare pentru comanda ei de 180 lire (212 euro). În plus, curierul care i-a livrat cel de-al doilea colet a apărut la ușa ei câteva zile mai târziu cu o chitanță pentru o plată suplimentară de 92 de euro pentru paltonul de 224 de euro.

Ellie spune că și-a făcut calculele și a ajuns la concluzia că trebuie să plătească prea multe taxe pentru niște haine la reduceri și nu a mai ridicat coletele. Dezamăgită, tânăra spune că nu va mai comanda de-acum înainte nimic de pe continent, scrie digi24.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel