Tăriceanu-Turcan, schimb de replici în Parlament

Preşedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, i-a acuzat luni, la dezbaterile privind bugetul de stat, pe preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului că se "ascund" prin faptul că nu conduc şedinţa Legislativului, iar Călin Popescu-Tăriceanu a replicat că atât el, cât şi Liviu Dragnea sunt prezenţi în sală, ceea ce arată susţinerea politică pentru Guvernul Grindeanu. 

"Observăm cu stupoare că vine întregul Guvern, dar şedinţa este condusă nu de cei doi preşedinţi, preşedintele Liviu Dragnea şi preşedintele Călin Popescu-Tăriceanu. Este un nou semnal pe care îl daţi de sfidare, un semnal pe care îl daţi că staţi ascunşi şi că nu vă asumaţi dezbateri reale şi în interesul cetăţenilor, aşa cum este bugetul de stat", a afirmat Turcan, în plenul Parlamentului. 

Ea a solicitat din nou demisia premierului Sorin Grindeanu, a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi a ministrului Justiţiei, Florin Iordache. 

În replică, şeful Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu a precizat că nu se ascunde. 

"După cum vedeţi, nu mă ascund, sunt în sală, particip la dezbateri şi prezenţa dlui Liviu Dragnea în calitate de preşedinte PSD şi preşedinte al Camerei şi prezenţa mea în calitate de copreşedinte ALDE şi preşedinte al Senatului aici în această sală, în acest moment, este menită tocmai să sublinieze susţinerea pe care majoritatea politică din acest moment i-o acordă Guvernului la dezbaterea pe buget", a afirmat el. 

Tăriceanu a spus că se bucură că Raluca Turcan vorbeşte despre tema corupţiei, dar i-a transmis "să se preocupe în egală măsură de starea justiţiei, de modul defectuos în care funcţionează anumite instituţii ale statului", informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel