Tăriceanu a anunţat înfiinţarea Partidului Reformator Liberal

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că a luat decizia de a înfiinţa Partidul Reformator Liberal (PRL), prin formarea unui comitet de iniţiativă, menţionând că "sute de persoane" l-au asigurat de sprijinul lor.

"Sute de persoane m-au asigurat de sprijinul lor - persoane publice, reprezentanţi ai profesiilor liberale şi ai mediului de afaceri, reprezentanţi ai mediului academic, intelectuali şi oameni simpli care cred şi vor să se implice într-un proiect liberal autentic. Am decis înfiinţarea unui nou partid, Partidul Reformator Liberal, din două considerente. În primul rând, trebuie să-i aducem împreună pe toţi cei care cred în valorile şi principiile liberale. Contăm pe sprijinul celor care au convingerea că a venit timpul ca România să aibă pentru prima dată un preşedinte liberal", susţinte Tăriceanu într-un comunicat.

Tăriceanu mai precizează că a luat decizia de a crea comitetul de iniţiativă pentru înfiinţarea Partidului Reformator Liberal, care va coagula şi va organiza la nivel naţional pe toţi care i se alătură.

"În perioada imediat următoare vom demara inclusiv constituirea grupurilor de iniţiativă locale", mai afirmă fostul premier.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel