Tăriceanu: ALDE va candida separat de PSD

Dragnea și Tăriceanu
Dragnea și Tăriceanu

ALDE va candida pe liste separate la alegerile europarlamentare.

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat că partidul pe care îl va conduce va candida pe liste separate la alegerile europarlamentare. 

Întrebat dacă a luat o decizie despre candidatura la prezidenţiale Tăriceanu a declarat, într-o intervenţie la România TV, că este devreme să facă un anunţ oficial, având în vedere că, probabil, alegerile se vor desfăşura la termen, anul viitor.

În ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, liderul ALDE a declarat: ”Vom merge pe liste separate pentru că după aceea se va pune problema apartenenței la grupurile politice. Acest lucru nu l-am discutat încă, dar mai este mult până la anul în mai.”

În altă ordine de idei, Tăriceanu a anunţat, în cadrul aceleiaşi emisiuni că va susţine o eventuală decizie a PSD de a declanşa suspendarea preşedintelui Iohannis: "Voi susţine o decizie a coaliţiei pentru demararea procedurii de suspendare. Nu există instrumente intermediare de sancţionare a unor nereguli, derapaje, la nivelul preşedintelui României, ci doar o armă devastatoare care este suspendarea şi de aceea mi-am exprimat reţinerea." 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel