Tânără hărțuită, IGNORATĂ de o polițistă. Replică HALUCINANTĂ: Că zice unul că mă sărută? Eu m-aș simți bine. Nu sărută orice urâtă

O femeie care a reclamat la poliție că a fost hărțuită sexual în stradă, a avut parte de o reacție incredibilă a polițistei care i-a preluat cazul.

Femeia venise la poliție pentru a raporta un incident destul de neplăcut. Un bărbat necunoscut ar fi vrut să o sărute în stradă, iar ea s-a speriat. Reacția polițistei este de-a dreptul halucinantă. Cu țigara în mână chiar în interiorul secției, polițista i-a spus foarte calm femeii că ea s-ar simți bine dacă un bărbat necunoscut i-ar spune pe stradă că vrea să o sărute pentru că acest lucru înseamnă că este frumoasă. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere le puteți vedea pe Digi24.ro

Redăm dialogul dintre femeie și polițistă:

Polițistă: Te-a înjurat, ți-a zis... nu știu. Asta, să mor eu, „Dacă nu, te sărut!”, nu semnifică nimic, nu este o infracțiune!

Tânără: Adică trebuie să se ajungă la o infracțiune?

Polițistă: Dar nu ți-a făcut nimic, practic, băiatul ăla!

Tânără: Dumneavoastră nu v-ați fi speriat în locul meu?

Polițistă: Că zice unul că mă sărută? Eu m-aș simți bine, înseamnă că sunt frumoasă dacă vrea să mă sărute, că nu sărută orice urâtă de pe stradă!

Tânără: Și ar trebui să mă simt măgulită în momentul acela? Că un băiat, un bărbat pe care nu îl cunosc vine cu mâinile întinse spre mine?

Polițistă: Cu mâinile întinse în ce sens? Așa?

Tânără: Nu, nu voia să îmi dea în cap! Voia să mă prindă, din ce a zis el, să mă sărute! Vi se pare normal?

Din imagini, polițista pare foarte surprinsă de faptul că tânăra vrea să depună o plângere pentru hărțuire. Potrivit Poliției Capitalei, bărbatul care a agresat-o pe fată a fost identificat și sancționat contravențional. Ar fi fost deschisă și o anchetă internă în ceea ce privește comportamentul polițistei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel