Szilagyi Zsolt, candidatul PPMT își va depune marți dosarul la Președinție

Szilagyi Zsolt, candidatul PPMT la președinție
Szilagyi Zsolt, candidatul PPMT la președinție

Preşedintele PPMT, Toro T. Tibor, a anunţat că formaţiunea pe care o conduce va depune, marţi, la Biroul Electoral Central (BEC), dosarul de candidatură a lui Szilagyi Zsolt la Preşedinţie şi listele cu cele 200.000 de semnături de susţinere adunate.

Toro T. Tibor a declarat  într-o conferinţă de presă organizată la Cluj-Napocafaptul că listele pentru candidatul PPMT la Preşedinţie arată că au fost şi români care au semnat pentru Szilagzyi Zsolt şi pentru programul electoral al acestuia.

"Am reuşit să strângem cele 200.000 de semnături pentru candidatura lui Szilagyi Zsolt la Preşedinţia României. Le vom centraliza până luni, iar marţi, la ora 16.00, vom depune semnăturile şi dosarul de candidatură la BEC, a spus Toro.

Citește și: Szilagyi Zsolt, candidat la Președinție


De asemenea, el a ținut să le mulțumească  celor care au susținut și s-au implicat în acţiunea de strângere de semnături, fiind totodată uimit de numărul mare al celor care au semnat.

"A fost o mobilizare exemplară a PPMT, am cules semnături din toate judeţele Transilvaniei, mulţumim şi românilor care ne-au sprijinit, listele arată că au fost şi români care au semnat pentru candidatul nostru şi pentru programul electoral al acestuia”, a declarat Toro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel