Suveranii fac scandal în instanţele din Vrancea. Mai mulţi cetăţeni nu recunosc actele emise de stat

Dan Cămârzan
Dan Cămârzan

Cinci persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea pentru identificare şi audiere, luni după amiază, după ce au deranjat o şedinţă de judecată care se desfăşura într-una din sălile Tribunalului Vrancea, a informat Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Vrancea.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei, ar fi vorba de persoane care nu recunosc autoritatea statului român şi actele de stare civilă eliberate de acesta, care veniseră să asiste la procesul unui cunoscut, un inculpat aflat în stare de reţinere într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Vrancea.

'Luni, în jurul orei 12,00, judecătorul de şedinţă a solicitat jandarmilor aflaţi în serviciu la Tribunalul Vrancea să evacueze mai multe persoane care tulburau buna desfăşurare a şedinţei de judecată vorbind tare şi întrerupând judecătorul. După ce au fost îndepărtate din sala de judecată, cinci persoane au fost conduse la sediul IPJ Vrancea pentru luarea măsurilor legale', a precizat IJJ Vrancea. Şedinţa de judecată a fost întreruptă pentru evacuarea din sală a persoanelor care au perturbat buna desfăşurare a procesului de judecată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel