"Sunt distrusă psihic". Ilona și Ristei, cădere nervoasă: "Este un fel de Sandu Ciorbă, ȋn chineză!"

Cea de-a zecea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, i-a ținut pe Ilona și pe Ristei cu sufletul la gură, după ce, la finalul galei trecute, ruleta nu le-a dezvăluit care sunt noile personaje pe care trebuie să le interpreteze.

Nu mică le-a fost mirarea când au ajuns la repetiții și au aflat că au de interpretat o piesă în limba... chineză. 

"Avem o cădere nervoasă!"

"Nu, nu, nu! Mie mi-e rău! Cred că cea mai mare provocare este să nimerim măcar 10 cuvinte din toată nebunia asta. N-am nicio speranță cu momentul ăsta, sunt distrusă psihic, nici nu aveți idee ce e în capul meu acum!”, a reacționat Ilona, după care, atât ea, cât și partenerul ei de scenă, au izbucnit într-un râs isteric: "Lăsați-ne puțin, că avem o cădere nervoasă! Ne cam ustură creierul! Este un fel de Sandu Ciorbă, ȋn chineză!”. 

Nici reacțiile colegilor nu s-au lăsat așteptate, astfel că, întrebat cum i se pare piesa pe care o au de interpretat cei doi, Dima a recunoscut: "Eu nu cred că aș putea interpreta așa ceva, aș improviza întreg momentul. Dar ei știu măcar despre ce e piesa asta?”, s-a amuzat acesta.

"Voi doi sunteți o combinație perfectă"

Imediat după momentul interpretării, Mihai Petre și Andreea Bălan s-au ridicat de pe scaune, aceasta din urmă mărturisindu-i Ilonei: "Eu vreau să introduc în concertele mele mișcarea ta de la final, ia să-mi dai lecții de dans!”. Și Aurelian Temișan a apreciat momentul celor doi, declarând: "Ilona, tu te-ai născut ca să bucuri oamenii și asta se vede, iar tu, Florin, te-ai născut ca să le cânți oamenilor din jur și, la fel, treaba asta se vede. Voi doi sunteți o combinație perfectă, sunteți minunați!”.

Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20.00, ȋn cea mai nouă gală Te cunosc de undeva!, la Antena 1.

8 echipe de artişti au spus spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon Te cunosc de undeva!, care ce poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel