Urmărește emisiunea live


"Suleyman Magnificul": Sultana Hatice, mai rea ca niciodată

Selma Ergec 2 - Sultana Hatice-1
Selma Ergec 2 - Sultana Hatice-1

Noi intrigi în haremul sultanului, în serialul de luni seară, de la ora 20:00, de la Kanal D, "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii". La ordinul Sultanei Hatice (Selma Ergec), Jupâneasa Afife pregăteste o petrecere pentru Sultanul Suleyman (Halit Ergenc), menită să o aducă pe Firuze Hatun (Cansu Dere), cadâna salvată de Hurrem de la sclavie, în iatacul imperial. Sora Sultanului crede că, odată ce Sultanul Suleyman o va vedea pe Firuze, el va fi cucerit de aceasta și va reuși să îl îndepărteze de dragostea pentru Hurrem.

Acum, când relația dintre Sultana Hurrem (Meryem Uzerli) și Sultanul Suleyman traversează o perioadă dificilă, totul pare a fi în favoarea lui Hatice care a jurat că Hurrem va suferi cumplit. Pas cu pas, ea pune în practică planul de distrugere a Sultanei Hurrem.

Nici cadâna Nigar nu scapă de răzbunarea lui Hatice. Ea va fura copilul nou-născut al cadânei, rezultat din iubirea acesteia cu Pașa Ibrahim, și îi spune acesteia că micuța a murit la naștere, în speranța că Nigar va muri, puțin câte puțin, în fiecare zi, de dorul copilului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel