Succesorul premierului Grindeanu a fost ALES în funcţie

Succesorul premierului Sorin Grindeanu în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Timiş este, de sâmbătă, social-democratul Călin Dobra, care a renunţat recent la calitatea de deputat pe care a câştigat-o în alegerile.

Avem o responsabilitate enormă (conducerea CJ Timiş, n.r.) şi prin prisma funcţiei pe care o ocupăm, dar şi prin aceea că judeţul Timiş a dat premier ţării, iar aceasta nu poate decât să ne mobilizeze pentru a pune în aplicare anumite proiecte şi a le finaliza cu bine, a declarat presei, după învestire, Călin Dobra.

El a subliniat că știe foarte bine proiectele judeţului, întrucât timp de două mandate a fost vicepreşedintele CJ, prioritare fiind construirea unei maternităţi pe lângă Spitalul Judeţean, realizarea centurii de Sud şi a Centrului Intermodal pentru Investiţii.

După instalare vreau să avem o întâlnire cu colegii din conducerea CJ şi cu cea a Direcţiei tehnice şi voi prezenta planul de atac al judeţului, a punctat Dobra.

Călin Dobra a fost votat în şedinţa de plen de o majoritate de 24 de colegi din PSD, ALDE, PMP, UNPR, precum şi doi consilieri liberali, în timp ce împotrivă au votat 12 PNL-işti, iar un consilier a absentat, scrie Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel