SUA: 45.000 de butoaie cu whisky marca Jim Beam, distruse într-un incendiu

Un incendiu provocat de un fulger care a lovit un depozit din Kentucky (estul SUA) a distrus 45.000 de butoaie de whisky (burbon) marca Jim Beam, a anunţat miercuri compania citată de AFP.

'Depozitul distrus conţinea 45.000 de butoaie de whisky încă neînvechit al mărcii Jim Beam', a explicat compania Beam Suntory într-un comunicat postat pe Twitter.

Incendiul, provocat potrivit primelor constatări de un trăsnet, nu a cauzat rănirea niciunui angajat, notează comunicatul. Iubitorii de whisky pot sta însă liniştiţi, cele 45.000 de butoaie reprezintă o cantitate mică comparativ cu cele 3,3 milioane de butoaie care aflate în depozitele firmei din Kentucky şi distrugerea acestora nu ar trebui să aibă consecinţe asupra aprovizionării. 'Oferta de whisky marca Jim Beam nu va fi afectată ţinând cont de 'vârsta' băuturii distruse în incendiu', a precizat compania.

Grupul japonez de băuturi spirtoase Suntory Holdings a cumpărat firma americană Beam în 2014 cu 16 miliarde de dolari, într-una dintre cele mai importante achiziţii ale unui concern nipon în străinătate. Beam Suntory comercializează mărcile de bourbon Jim Beam şi Maker's Mark precum şi cele de whisky Chita şi Torys, alături de alte mărci de highball (amestec de whisky cu apă carbogazoasă).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel