Studentă, despre profesorul și ministrul Toader: Acest fapt se reflectă în primul rând în note

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Ministrul Tudorel Toader a vizitat joi, împreună cu studenţii săi de la Facultatea de Drept din Iaşi, Palatul Parlamentului şi sediul Avocatului Poporului, după ce cu o zi în urmă au fost la Ministerul Justiţiei. 

„Să ai şansa asta să vezi instituţiile pe viu... Astăzi, adjunctul Avocatului Poporului le-a vorbit o oră şi ceva. Ieri, la minister, am luat absolvenţi de Drept de la Iaşi, care sunt în minister, şi i-am pus pe o parte şi pe studenţi pe altă parte. Le-am vorbit eu cât le-am vorbit şi i-am rugat pe absolvenţi să le vorbească studenţilor. (...) Fiecare profesie e frumoasă. Trebuie să o faci cu bună credinţă şi cu ştiinţă de carte”, a spus, joi, Toader la Parlament.

Unul dintre studenţi a arătat că este „un privilegiu” să viziteze instituţiile şi să fie în compania profesorului lor.

„Noi îl apreciem pe dânsul, în primul rând în calitate de profesor. Îi apreciem activitatea”, a afirmat una dintre studentele lui Tudorel Toader.

Cuvinte de laudă la adresa ministrului Justiţiei a avut şi o altă studentă care l-a însoţit pe Tudorel Toader. „Un om foarte corect şi acest fapt se reflectă în primul rând în note şi în ce învăţăm. Domnul profesor Tudorel Toader este un exemplu de urmat şi, de asemenea, domnul ministru Tudorel Toader este un om de urmat', a spus aceasta.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel