Coabitare Ponta-Iohannis. Striblea: Va începe războiul

Până la momentul actual, Victor Ponta și Klaus Iohannis au avut o colaborare instituțională foarte bună, după cum au spus premierul și președintele țării.

VEZI ȘI: Rareș Bogdan, dezvăluiri EXCLUSIVE: Victor Ponta a fost extrem de agresiv

Cătălin Striblea, realizatorul emisiunii "Ultimul cuvânt" de la B1 TV, a opinat pe marginea acestui subiect explicând care ar fi momentul care ar putea declanșa un război Ponta-Iohannis.

"Ambii au de dus războaie importante în propriile partide. În primul rând Victor Ponta care trebuie să-i potolească pe ai săi. Premierul e atacat din toate direcţiile şi dacă nu le vede bine îşi va pierde funcţia. Arma cu care îi strange pe pesedişti la un loc e guvernarea. Promisiunea de mai bine a guvernării. Chiar azi le-a amintit că vor sta la Palatul Victoria până în 2016.

De partea cealaltă, Klaus Iohannis nu are puse toate lucrurile în ordine. Nu ştie fişa postului, nu ştie pârghiile, nici măcar partidul nu l-a aranjat tocmai bine. E într-o perioadă de tatonare când numai de scandal nu are nevoie. Nu că nu ar şti să facă.

Deocamdată, amândoi lucrează în subterane. Pe la parlamentari, pe la instituţiile de forţă, pe la partide. Când toate astea vor fi puse în regulă o să înceapă războiul. Cel mai probabil după luna martie. Şi o să fie o bătălie foarte interesantă. Până atunci o să avem o ţară ca afară. Un pic mai normală", a scris Cătălin Striblea pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel