Starea lui Alain Delon se agravează de la o zi la alta. Apropiații spun că actorul ar avea gânduri de sinucidere

foto: Facebook, Alain Delon
foto: Facebook, Alain Delon

Alain Delon își pierde discernământul cu fiecare zi din cauza bolii de care suferă, motiv pentru care a fost plasat sub protecție judiciară.

Un raport medical privind starea de sănătate a legendarului actor Alain Delon a dezvăluit detalii îngrijorătoare despre starea sa. Jurnaliștii de la BFM TV au avut acces la evaluarea medicală a actorului Alain Delon, în cadrul unei anchete desfășurate în urma unei plângeri depuse de copiii săi împotriva îngrijitoarei sale, Hiromi Delon. Raportul arată un bărbat slăbit atât din punct de vedere psihic, cât și fizic.

Starea lui Alain Delon este mai gravă decât s-a crezut inițial. Se menționează că actorul suferă de o durere difuză permanentă și există un risc major de sinucidere. Îngrijirea sănătății sale, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional, devine acum o prioritate majoră pentru cei implicați în viața actorului.

Notă medicală: "Risc de act sinucigaș"

„Risc de sinucidere major”, „abolirea totală a discernământului”, „durere difuză permanentă” sunt cuvintele folosite pentru a descrie starea lui Alain Delon, în vârstă de 88 de ani. Evaluarea medicală a fost realizată între 13 septembrie și 4 octombrie 2023, în cadrul anchetei privind plângerile depuse de copiii lui Delon împotriva femeii care a avut grijă de el mai mulți ani, pe care aceștia o numesc "damă de companie".

În cadrul investigației penale, un expert a adunat părerile altor profesioniști din domeniul sănătății cu privire la evoluția medicală a actorului, printre care și un psihiatru. Acest psihiatru a formulat un prim diagnostic în septembrie 2019, observând o "reacție depresivă" în urma accidentului vascular cerebral suferit de actor.

„Domnul Delon a afirmat în mai multe rânduri că nu mai vrea să trăiască dacă trebuie să rămână invalid sau internat în spital”, a mărturisit psihiatrul în 2019 înainte de a adăuga: „Pacientul nu dorește să dea interviuri simțindu-se prea obosit și puțin interesat pentru așa ceva. (…) Fiica lui reprezintă un sprijin solid împotriva ideilor suicidare”. Alți doi medici care au fost la actor în iulie și august 2023 raportează un „risc de sinucidere major”. „Gândurile de sinucidere” au fost menționate din nou pe 1 septembrie, în timpul unei vizite la domiciliu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel