SPITALE. Gabriela Firea, promisiune: E o prioritate clară

Gabriela Firea susține că va face "tot ceea ce ține de mine" pentru ca Bucureștiul să aibă trei unități medicale noi.

"Voi face tot ceea ce ține de mine, ca Primar General, pentru ca Bucureștiul să aibă trei unități medicale noi: Spitalul Metropolitan, în zona de nord, și alte două unități spitalicești în sectoarele 3 și 6. Vor fi achiziționate și 300 de locuințe de serviciu pentru personalul medical. Pentru aceste obiective, dar și pentru spitalele administrate în prezent de Primăria Capitalei, am alocat în buget record în 2018", a scris Gabriela Firea, vineri, pe Facebook.

Prioritate

Primarul General s-a întâlnit cu managerii a 17 spitale aflate în administrarea Municipalității, care au luat concursul de ocupare a posturilor de manager, pentru a semna contractul de management, conform legii.

"I-am asigurat încă o dată că domeniul sănătății reprezintă pentru mine o prioritate clară, fapt care se reflectă de altfel și în bugetul pe care l-am alocat anul acesta: 111 milioane de euro. Comparativ cu bugetul anilor precedenți 2016 şi 2017, (în care bugetul a fost de aproximativ 44 de milioane de euro și respectiv 53.4 milioane euro), bugetul anului 2018 este aproape dublu.

Am reușit deblocarea lucrărilor la două spitale importante, Victor Gomoiu și spitalul Foișor, care de altfel a și fost finalizat, iar anul acesta ne dorim o continuare a proiectelor de modernizare a unităților medicale", a mai scris Gabriela Firea.

[citeste si]

"De asemenea, prin semnarea contractului de astăzi aveți posibilitatea de a implementa propriile politici de management, astfel încât actul medical în spitalele pe care le coordonați să fie la cele mai înalte standarde. Atât dumneavoastră, cât și noi, ca autoritate locală, avem o datorie legală și morală față de pacienți, să facem tot ce ne stă în putință astfel încât aceștia să beneficieze de cele mai bune condiții în spitalele administrate de noi și conduse de dumneavoastră", a mai transmis Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel