Sora lui Zglobiu, mesaj NEAȘTEPTAT pentru Băsescu. Apel DISPERAT pentru președinte

Sora lui Adrian Zglobiu a făcut un apel „de pace” către preşedintele Traian Băsescu, rugându-l pe şeful statului să-l ierte pe fratele ei.

"Vreau să transmit un mesaj președintelui Traian Băsescu. Este un apel de pace. Toți suntem oameni și toți trebuie să iertăm. Eu trebuia să intru în operație. Știu că dumneavoastră v-ați oferit să mă ajutați, dar nu m-am grăbit să accept. Este o situație foarte grea. Când superi oameni atât de puternici, lumea devine prea mică. Eu am nevoie de ajutorul tuturor, chiar de ajutorul domnului Traian Băsescu. Mă refer mai ales la sprijinul sufletesc. Este mult mai important decât cel material. Știu că domnul Traian Băsescu are fete. Eu nu am un tată căruia să îi cer sprijinul acum și îl rog foarte mult să îl ierte pe Adrian. Acesta este apelul meu pentru Traian Băsescu: AJUTAȚI-MĂ SĂ TRĂIESC și iertați-l pe Adrian. Eu îmi dau viața pentru fratele meu, dacă este nevoie. Așa ar trebui să facă oricine. Domnule Traian Băsescu, vă rog să fiți alături de mine! Ajutați-mă să trăiesc și rugați-vă pentru mine. Este un apel la pace socială, indiferent dacă ești de dreapta sau de stânga", a spus sora lui Adrian Zglobiu la Antena 3.

VEZI ȘI: Reacția lui Ponta după ce Băsescu a fost scuipat la Constanța

Femeia a transmis acest mesaj în contextul în care suferă de o boală gravă şi va fi supusă în curând unei intervenţii chirurgicale dificile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel