EXCLUSIV  Sondajul lui Pieleanu, CONFIRMAT de Alin Teodorescu

Sondajul profesorului Marius Pieleanu a fost doar pretextul pentru declanșarea de către Mihai Tudose a unui blitzkrieg împotriva lui Liviu Dragnea, a afirmat Bogdan Chirieac la România TV.

"Am văzut că IMAS confirmă practic rezultatele date de Avangarde în sensul în care premierul Mihai Tudose este cotat de sociologul Alin Teodorescu cu un nivel de încredere de 23%, în timp de Avangarde îl creditează cu 27%.

Este adevărat că IMAS consideră că președintele Iohannis mai are 30% din încrederea alegătorilor. Este vorba aici de felul în care se stabilește stratul de bază pentru fiecare institut în ceea ce privește bazele de date.

[citeste si]

Oricum, Mihai Tudose a atacat fulgerător și, deocamdată, a câștigat o bătălie importantă împotriva lui Liviu Dragnea. Mă aștept ca în perioada următoare, partidul să basculeze din Kiseleff către Palatul Victoria. În același timp, să nu uităm că Liviu Dragnea este un politician redutabil care poate pierde o bătălie, dar așa cum am văzut anul trecut, la alegerile locale și parlamentare, poate câștiga războiul", a zis analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel