SONDAJ ÎNCREDERE JUSTIȚIE. Vot zdrobitor! - EXCLUSIV

SONDAJ ÎNCREDERE JUSTIȚIE DCNews a realizat un sondaj cu privire la încrederea în justiția din România. 

SONDAJ ÎNCREDERE JUSTIȚIE În contextul protocoalelor secrete din justiție, dezvăluirilor despre procurori, scutului făcut de CSM pentru procurori (fix ce reproșau politicienilor) și-n contextul a tot ceea ce se petrece în justiția românească, scorul este cutremurător. 

SONDAJ ÎNCREDERE JUSTIȚIE În mai puțin de 24 de ore, peste 60.000 de cititori DCNews.ro au votat în acest sondaj despre încrederea în justiția românească. Facem precizarea că rezultatul este reprezentativ pentru publicul cititor DCNews, nu pentru întreaga populație. Chiar și așa, 53.780 de cititori au votat că ”NU” au încredere în justiție românească. Ei reprezintă un procent zdrobitor: 84,56%

SONDAJ ÎNCREDERE JUSTIȚIE 9.825 au încredere în justiția din România. Deși reprezintă doar 15,44% din voturi, cei care au votat ”DA” sunt, totuși, într-un număr important. 

(w670)

SONDAJ ÎNCREDERE JUSTIȚIE Dacă am analiza rezultatul votului, ne-am putea gândi, pe de-o parte că oamenii nu au încredere în justiție, într-o majoritate șocantă. 

SONDAJ ÎNCREDERE JUSTIȚIE Pe de altă parte, deși sondajul nu este unul calitativ, ci cantitativ, putem spune că această lipsă de încredere în justiție poate fi citită și altfel. Cum justiția din România nu și-a creat imaginea independenței, cei care au votat ”NU” pot fi atât cei care sunt împotriva protocoalelor, procurorilor precum ”Portocală”, dosarelor făcute pe probe ilegale, etc, dar pot fi și cei nemulțumiți că justiția nu-i ia și pe alți lideri PSD, că nu sunt închiși ”penalii”, că nu sunt puse cătușe unor lideri politici, etc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel