Sociologul Vladimir Ionaș, după intervenția de la TV a lui Selly: „Nu pot accepta IPOCRIZIA”

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Sociologul Vladimir Ionaș a transmis un mesaj dur după intervenția de la TV a vloggerului Selly. 

Printr-o postare pe Facebook, sociologul Vladimir Ionaș a dezvăluit că nu-l place pe Selly, tânărul considerat „idolul noii generații”. Vladimir Ionaș a continuat spunând că, totuși, nu e în măsură să le spună altora ce să asculte. Nici părinților săi nu le plăcea muzica celor de la Paraziții sau BUG Mafia, a precizat sociologul. 

„Mie nu-mi place Selly. E doar părerea mea. Nu sunt în măsură să le spun celorlalți ce sa asculte. Stiu că nici părinților mei nu le plăcea Paraziții sau Mafia”, a scris Vladimir Ionaș pe Facebook. 

Sociologul a mai explicat că „diferențele între generații sunt foarte mari, gusturile se schimbă. Pot înțelege interesul televiziunilor să-l invite sa-si expună punctele de vedere, cu toate că cea mai mare parte a audienței lui nu se va îndrepta spre tv. Pot înțelege ca oamenii dezbat ceea ce spune. Dar nu pot accepta ipocrizia”.

La ce face referire sociologul Vladimir Ionaș

După apariția lui Selly pe micul ecran, Vladimir Ionaș „s-a trezit” că diverși oameni din medicul academic care îi vorbeau despre rolul politicilor de gen îl laudă pe vlogger. Vladimir Ionaș a subliniat faptul că „promovăm versurile”, atașând link-ul de pe youtube al 5GANG - SOS. 

„Nici nu s-a încheiat bine dezbaterea despre politicile de gen și văd oameni din mediul academic, oameni care îmi explicau mie care este rolul politicilor de gen cum îl laudă. Cum ne arată ce minte deschisă, limpede, cât de bine vede lucrurile. Și aici ma pierd, pai cum era cu politicile de gen? Promovăm versurile? Promovam ce face omul cu care își petrece cel mai mult timp?”, a încheiat Vladimir Ionaș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel