ȘOCANT. Un polițist a fost târât cu mașina de un șofer băut

Un polițist bihorean a fost târât cu mașina de un șofer beat și fără permis.

Un polițist bihorean, de 51 de ani, din cadrul Serviciului Rutier Bihor, a fost târât cu mașina de un șofer băut, scrie Bihon.ro. El a fost abandonat pe carosabil.

„Bărbatul care conducea autoturismul respectiv a oprit în afara părții carosabile, însă, ulterior, s-a pus în mișcare cu viteză redusă, moment în care polițistul, pentru a-l determina să oprească, a pus mâna pe brațul stâng al șoferului, prin geamul de la portiera stânga față, care era coborât.

Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, mărind viteza, fapt ce a determinat dezechilibrarea polițistului, care în cădere s-a prins cu mâna de volanul autoturismului. Șoferul nu a oprit autoturismul, deși polițistul i-a strigat de mai multe ori să oprească. Acesta a fost târât astfel pe o distanță de aproximativ 2-3 metri, pe partea carosabilă, iar apoi s-a rostogolit pe carosabil”, precizează comisar-șef IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

Bărbatul a fost prins de polițiști la 7 km de locul incidentului.. El a fost reținut pentru 24 de ore. În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că el nu avea permis și urcase băut la volan. Polițistul nu a suferit răni grave.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel