Soțul ministrului Carmen Dan a murit. Laura Nureldin, revoltată

Laura Nureldin
Laura Nureldin

Laura Nureldin, realizator la Antena 3, a fost revoltată de modul în care unii internauți au ajuns să se bucure de moartea soțului ministrului Carmen Dan și a postat pe Facebook un mesaj care, nici el, nu a fost lipsit de comentarii acide. 

Jurnalista Antenei 3 a considerat că trebuie să reacționeze după ce comentariile unor români care amestecau politicul cu evenimentul personal tragic petrecut în familia ministrului de interne Carmen Dan.

"Moartea unui om - mai ales a unui om pe care nu-l cunoști și care nu ți-a făcut niciun rău, dar moartea unui om în general - poate să te întristeze sau, în cel mai rău caz, să-ți fie indiferentă. Dar să te bucuri, tu, umanoidule, de moartea cuiva, sau chiar să i-o dorești... Asta te aruncă jos de tot pe treapta evoluției. Undeva sub euglena verde", a scris jurnalista pe Facebook. 

În ciuda notei impersonale a mesajului, jignirile n-au întârziat să apară și Laura Nureldin a trebuit să faca în mai multe rânduri apel la calm, pentru a potoli spiritele încinse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel