Siria: Trei ofiţeri, printre care și un general au fost asasinaţi

siria
siria

Trei ofiţeri sirieni de rang înalt, inclusiv un general, au fost asasinaţi miercuri de bărbaţi înarmaţi în diferite regiuni din Siria, unde aproximativ 100 de persoane au fost ucise în cursul violenţelor, conform unui ONG.

Un general de brigadă a fost asasinat pe drumul care asigură legătura dintre capitala Damasc şi Soueida, o regiune din sudul ţării, iar un colonel a fost ucis în provincia Hama (centru). Al treilea ofiţer, un comandant, a fost împuşcat mortal în drum spre Alep (nord).

"Fiecare dintre ei circula cu o maşină în momentul în care au fost luaţi ca ţinte de bărbaţi înarmaţi", a declarat Rami Abdel Rahmane, preşedintele organizaţiei nonguvernamentale (ONG) pentru drepturile omului, cu sediul la Londra.

Miercuri, cel puţin 99 de persoane, majoritatea civili, au fost ucişi în cursul violenţelor. Între ei se află şi doi generali, omorâţi în timpul confruntărilor.

Este imposibilă obţinerea unui bilanţ din surse independente, de când ONU a încetat să mai înregistreze, la sfârşitul lui 2011, victimele acestui conflict sângeros.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel