Simona HALEP - Shuai ZHANG WIMBLEDON 2019 | Rezultat Live score. Meci pentru semifinale

Simona HALEP - Shuai ZHANG WIMBLEDON 2019 | Rezultat. Meci pentru semifinale
Simona HALEP - Shuai ZHANG WIMBLEDON 2019 | Rezultat. Meci pentru semifinale

Simona HALEP - Shuai ZHANG WIMBLEDON 2019 | Rezultat final în meciul care duce în semifinalele Wimbledon 2019 transmis în timp real pe dcnews.ro.

Simona HALEP - Shuai ZHANG Rezultat WIMBLEDON 2019


Simona Halep s-a calificat, marţi, în semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang cu 7-6 (7-4), 6-1, într-un meci dramatic, mult, mult mai greu decât o arată scorul. Tactica Simonei a fost perfectă, după un început dificil, obligând-o pe chinezoaică să facă extrem de multe greșeli neforțate, jucând mingile preponderent pe fundul terenului.

VIDEO Simona Halep, punct final cu Zhang


  

Setul al 2-lea Simona Halep - Shuai Zhang 2-0 la seturi

6-1 VICTORIEEEEE Simona!

5-1 Break Simona! Va servi pentru meci și intrarea în semifinale

4-1 Desprindere Simona, după un ghem perfect, încheiat cu un as

3-1 Break Simona care reușește desprinderea

2-1 Ghem la zero pentru Simona, în care a jucat prudent obligând adversara să greșească permanent

1-1 Zhang reușește să-și facă, destul de greu, serviciul

1-0 Început perfect, care îi dă speranțe Simonei că setul ăsta va fi mai ușor

0-0 Servește Simona


SETUL 1 Simona Halep - Shuai Zhang 1-0 la seturi

TIE BREAK: 1-0 / 2-0 / 2-1 / 2-2 / 3-2 / 4-2 / 4-3 / 5-3 / 5-4 / 6-4 / 7-4 SET Simona!

6-6 Avem TIE BREAK

5-6 Ghem la zero, surprinzător Simona pare obosită

5-5 Ghem greu, câștigat din fericire de Simona. Pe terenul Central, Serena Williams are 1-0 la seturi cu Allison Riske.

4-5 Simona și-a pierdut puțin răbdarea și a greșit mult

4-4 Simona își face ușor serviciul și pare că a pus stăpânire pe joc

3-4 Primul Break făcut de Simona, care vine după schimbarea stilului de joc, care o pune pe Zhang în situații de a face greșeli enforțate.

2-4 Cel mai lung ghem al meciului, de aproape 10 minute, în care Simona a salvat 5 posibilități de break.

1-4 Chinezoica reușește să o încurce permanent pe Simona

1-3 Ușoară revenire de formă a Simonei

0-3 Game la zero

0-2 Break Zhang

0-1 Chinezoaica își face serviciul, dar nu foarte ușor

0-0 A început meciul. Servește Shuai Zhang


Simona Halep - Shuai Zhang se joacă marți de la ora 15.00, pe terenul 1 al complexului de la Wimbledon, fiind prima partidă a zilei programată pe acest teren și este transmisă în format LIVE text pe dcnews.ro.

UPDATE 1 VIDEO

Simona a făcut antrenamentul de dimineață, înainte de meciul cu chineazoica Zhang.

Simona Halep a trecut cu 6-3 6-3 într-o oră și 17 minute de joc de Cori Gauff, tânăra de 15 ani care a uimit pe toata lumea la această ediție a Wimbledonului. Americanca a făcut de două ori mai multe erori neprovocate decât românca (29-14).

Simona Halep a avut parte de o surpriză plăcută la Wimbledon, unde a fost vizitată de fostul ei antrenor Darren Cahill. Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a venit la Londra pentru a se întâlni cu campioana noastră, despre care a spus că, în acest moment, este bine pregătită să ajungă în ultima faza a turneului Wimbledon 2019 și, de ce nu, chiar să-l câștige.

Deși nu a fost nevoită să joace cu vreun cap de serie în acest an la Wimbledon - si nici marți nu va juca împotriva vreuneia din partea de sus a clasamentului - Halep a trecut de câteva jucătoare cu notorietate în meciurile de până acum cum ar fi fostul nr. 1, Azarenka, apoi Sasnovich și compatrioata sa Buzărnescu - ultima fiind singura care a reușit să-i ia un set.

Citește și: Wimbledon - Raluca Olaru o elimină pe Venus Williams

Simona Halep

Simona HALEP - Shuai ZHANG Rezultat WIMBLEDON 2019 - Shuai Zhang a depășit, la rândul ei, o altă adolescentă, Dayana Yastremska, pentru a ajunge în sferturile de finală. Jucătoarea chineză a fost forțată să joace un set decisiv pentru prima oară în această săptămână, dar a învins-o pe ucraineancă, 6-4, 1-6, 6-2, într-o oră și 46 de minute. Ea a făcut doar 25 de erori neforțate, față de adversara sa cu 44.

Zhang, în prima săptămână, a eliminat pe nr. 14 mondial, Karolina Wozniacki, și pe nr. 23, Carolina Garcia. Este a doua oară când chinezoaica se bucură de o poveste fericită la un turneu de mare șlem. Ea a mai prins sfertul de finală la Australian Open în 2016, eliminându-le pe Halep și Keys, înainte de a fi învinsă, în cele din urmă, de  Johanna Konta.

Citește și: Simona Halep - Cori Gauff la Wimbledon: marea provocare. Analiză New York Times. Ce şanse are Simo să joace finala

Simona HALEP - Shuai ZHANG Rezultat WIMBLEDON 2019 - Pare a fi un meci complicat pentru Halep, aflată în dezavantaj în partidele directe cu Zhang, scorul fiind 1-2, ultima înfrângere fiind în 2016 Beijing. Singura victorie a Simonei Halep cu Shuai Zhang a avut loc în 2012, în primul tur la Indian Wells: 6-1; 6-1. Jucătoarea chineză - care nu s-a confruntat niciodată cu o jucătoare din Top 10 iarbă - nu are nimic de pierdut în această întâlnire, deoarece presiunea va fi exclusiv pe umărul Simonei Halep, care își dorește să câștige Wimbledon anul acesta, fiind cotată, în acest moment cu a doua șansă, după Serena Williams.

Simona Halep este pentru a patra oară în carieră în sferturile de finală de la Wimbledon. Campioana noastră s-a calificat o singură dată în semifinalele turneului, în 2014, când a fost eliminată de Eugenie Bouchard, după ce a suferit o entorsă în primul set al partidei.

Simona Halep Wimbledon 2019

Simona Halep Wimbledon 2019

Simona HALEP - Shuai ZHANG Rezultat WIMBLEDON 2019 - Învingătoarea din meciul Halep – Zhang va juca în semifinalele turneului de la Londra împotriva Elinei Svitolina sau Muchova.

Citește și:

Simona Halep, suma pe care și-a asigurat-o în urma calificării în sferturi la Wimbledon

WIMBLEDON - Surprizele continuă: două favorite eliminate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel