Simona Halep, în top 3 la câştigurile din tenis. A trecut de 40 de milioane de euro

Facebook Simona Halep
Facebook Simona Halep

Simona Halep este în primele trei jucătoare de tenis din istorie cu premii peste 40 milioane de euro în carieră. 

Simona Halep, calificată în turul doi la Cincinnati, după o victorie dificilă cu rusoaica Anastasia Potapova (6-4, 3-6, 6-3), după două ore şi 11 minute de luptă, a devenit doar a treia jucătoare din WTA care a obţinut peste 40 milioane dolari din premii, conform Asociaţiei jucătoarelor profesioniste din tenis (WTA).

Simona Halep se alătură surorilor americane Serena şi Venus Williams, care au câştigat peste 40 milioane de dolari din premii.

Duminică, după succesul de la Toronto, Halep a primit un cec de 439.700 dolari, iar prin participarea la Cincinatti a ajuns la 40.107.097 dolari, la mai puţin de două milioane faţă de Venus şi la mare distanţă de Serena, cu peste 94,6 milioane dolari.

În circuitul ATP, doar şapte jucători au câştigat mai mult decât Halep, primul loc pe listă fiind ocupat de Novak Djokovic cu 158,9 milioane dolari.

La Cincinnati, Halep va juca în turul secund cu Veronika Kudermetova (Rusia). În acest an, la Melbourne, la Yarra Valley Classic, Simona s-a impus cu 6-2, 6-3 în finală contra jucătoarei ruse, scrie Agerpres.

Simona Halep, primele declaraţii după victoria cu Potapova de la Cincinnati: Sunt foarte obosită

Simona Halep a învins-o pe Anastasia Potapova în primul tur de la WTA Cincinnati. Iată primele ei declaraţii. 

”Am luptat până la final. Anastasia Potapova este o luptătoare foarte bună. Sunt foarte obosită, dar e plăcut când câștigi. Publicul m-a ajutat. Vă mulțumesc tuturor că m-ați susținut. Astăzi m-ați împins către victorie.

Nu a fost ușor să mă concentrez. Este un consum mare de energie. Fiecare meci e important și voi da totul pe teren. Deocamdată mă voi bucura de această victorie. Sunt prea obosită să mă gândesc la ce va fi. Voi lua fiecare meci pe rând”, a declarat Simona Halep la finalul meciului.

Halep, victorie în trei seturi 

Simona Halep (30 de ani, 6 WTA) a învins-o pe Anastasia Potapova (21 de ani, 54 WTA), scor 6-4, 3-6, 6-3, și s-a calificat în turul secund al turneului de la Cincinnati. Dubla campioană de Grand Slam a avut probleme medicale la piciorul stâng.

Startul de partidă a fost unul echilibrat. Fiecare jucătoare a reușit câte două break-uri în primele patru game-uri disputate. Pe finalul setului inaugural, Halep a câștigat din nou pe serviciul adversarei și s-a impus după 56 de minute.

Setul secund a fost adjudecat de Potapova după ce a reușit trei break-uri în fața româncei.

În setul al  treilea Halep a reușit break-ul la scorul de 2-1, însă rusoaica și-a recuperat serviciul pierdut la scorul de 4-2. Halep a mai câștigat un game pe serviciul adversarei și a încheiat meciul după două ore și 15 minute.

Simona Halep, probleme la piciorul stâng

Simona a avut nevoie de fizioterapeutul turneului. Piciorul stâng a dat în continuare semne de slăbiciune, dar experiența a compensat acest lucru. 

În turul secund la Cincinnati, Simona Halep se va duela cu Veronika Kudermetova, cea care a învins-o în turul inaugural pe Barbora Krejcikova.

CITEŞTE ŞI Necunoscutele Simonei Halep, scoase la iveală de astrologul Daniela Simulescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel