Seniorii din București, numiți „atârnache“. Gabriela Firea: Din păcate, tot ce am spus că se va întâmpla, s-a adeverit / VIDEO

Foto: Facebook Gabriela Firea
Foto: Facebook Gabriela Firea

Senatorul PSD Gabriela Firea a vorbit despre ce spunea toamna trecută, înainte de alegerile locale din România.

Într-o postare pe Facebook a senatorului PSD Gabriela Firea, aceasta a publicat un fragment dintr-un clip în care vorbea despre cum sunt catalogați bucureștenii de Guvernul României:

„Mă doare realmente fizic când aud că persoanele cu dizabilități, copii și adulți, nu ar fi trebuit să fie sprijinite de către Primărie. De ce spun acest lucru? Pur și simplu nu pot să-mi scot din cap un cuvânt foarte urât, nedrept, spus în aceste zile, că acești oameni sunt atârnache. Deci cum? Seniorii din București? Femeile din București? Bolnavii cronici din București? Bucureștenii care merg cu transportul în comun și primesc subvenție și nu plătesc 6 lei cum vor ei? Cei care sunt racordați la termoficare? Toți aceștia sunt atârnache?“, spunea Gabriela Firea toamna trecută.

La acea vreme, Gabriela Firea a criticat Guvernul pe motiv că acordă sume foarte mici unor români, pe când sprijinul venit de la Primărie ar reprezenta „diferenţa între a muri de foame şi a supravieţui”.

Deși Gabriela Firea a pierdut cursa pentru Primăria Capitalei la alegerile locale din 27 septembrie,PSD a câștigat „un lider politic redutabil”, a susținut analistul politic Bogdan Chirieac. 

„Devine o voce a opoziției. În tandem cu Marcel Ciolacu, care este liniștit, echilibrat, așezat, doamna Firea este exact ce se reproșa PSD-ului că nu are. Dinamismul acela pe care l-a avut, până de curând, Victor Ponta”, spunea Bogdan Chirieac după alegerile locale (vezi AICI).

La scurt timp după alegeri, Gabriela Firea l-a acuzat pe Nicușor Dan și pe premierul de atunci, Ludovic Orban, că Bucureștiul „a ajuns un focar de mizerie“:

„Domnule Președinte, Dl Premier, Dl Nicușor, Garda de Mediu, Ministerul Mediului! Centrul Capitalei a ajuns un focar de mizerie, boala, rozătoare, promiscuitate, tot ce-i mai rău pentru sănătatea si viata bucureștenilor, in doar doua luni de la alegerile locale.

Asta este “noul București” promis, garantat si lăudat.

Asta este administrația Dreptei Unite!

Președintele a spus azi, la poza de campanie, ca a vorbit cu Nicușor despre mediu. O fi vorbit si despre munții de gunoaie din sectorul 1 sau.. nu contează realitatea?“, spunea Gabriela Firea la începutul lunii decembrie (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel