EXCLUSIV  PSD a câștigat un LIDER REDUTABIL după alegeri. Dâncu: ”Extraordinar!” Pentru acest candidat, au ieșit la vot în premieră!

PSD a câștigat un lider redutabil după alegeri. 

Analistul politic Bogdan Chirieac și sociologul Vasile Dâncu au vorbit la „DC Alegi” despre ce se poate întâmpla, în continuare, cu Gabriela Firea. 

Gabriela Firea a pierdut cursa pentru Primăria Capitalei la alegerile locale din 27 septembrie, dar PSD a câștigat „un lider politic redutabil”, spune Bogdan Chirieac. 

În cadrul emisiunii „DC Alegi”, analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat că „PSD a pierdut primarul general, dar a câștigat un lider politic redutabil. Doamna Gabriela Firea este un lider politic redutabil și acum este eliberată de problema apei calde, de problema traficului... Din acest moment, se poate duce precum o rachetă!” 

Sociologul Vasile Dâncu a declarat apoi că Gabriela Firea „a fost votată de 63% dintre femeile care au fost la vot. Femeile nu votează, de obicei, femei. Asta a fost un lucru extraordinar. În al doilea rând, a dublat scorul partidului. Dacă organizațiile din București vor reuși să mențină acest scor, atunci noi câștigăm alegerile parlamentare”.

„Devine o voce a opoziției. În tandem cu Marcel Ciolacu, care este liniștit, echilibrat, așezat, doamna Firea este exact ce se reproșa PSD-ului că nu are. Dinamismul acela pe care l-a avut, până de curând, Victor Ponta”, a mai spus analistul politic Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel