Seidler - Ciuvică, ceartă la Antena 3

Mugur Ciuvică şi Cristian Seidler, de la USR, au avut un schimb dur de replici la emisiunea "Sinteza Zilei", de la Antena 3. Cei doi s-au contrat pe tema unei posibile alianţe între USR - PLUS şi PNL, care ar putea îndepărta guvernul condus de Viorica Dăncilă. 

"Dacă românii s-au săturat de măriri de salarii, de creştere economică, şi vor tăieri, să vină atunci alianţa asta, USR-PLUS-PNL, să guverneze", a declarat Mugur Ciuvică. 

Declaraţia l-a iritat pe reprezentantul USR din platou, Cristian Seidler, care a replicat imediat. "Manipulările mici duc la manipulări mari, să fim serioşi", a replicat Seidler. 

Scandalul a atins cote uriaşe

"Care manipulări. Nu vă duce pe dumneavoastră capul să ştiţi în ce sunt eu expert. De ce excludeţi varianta aceasta. Poate că domnul CIoloş vrea acest lucru, e imposibil?", a continuat şi Mugur Ciuvică. 

Spiritele s-au calmat abia după intervenţia moderatorului Mihai Gâdea. În orele de după prezentarea scorului obţinut de partide la alegerile europarlamentare, s-a pus din ce în ce mai mult în discuţie posiblitatea ca guvernul Vioricăi Dăncilă să fie înlocuit de unul de "uniune naţională", constituit din parlamentari PNL, USR şi PLUS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel