Șeful mafiei din Moscova, ASASINAT. Poliţia l-a prins repede pe criminal

mafiot
mafiot

Nadir Salifov, liderul mafiei din Moscova a fost asasinat.

Nadir Salifov, liderul mafiei din Moscova a fost împușcat în cap, scrie DailyStar. Salifov se afla într-un restaurant din Antalya și își servea cina atunci când a fost împușcat mortal în cap. Cunoscut și sub numele de “Lotu Quli” (”Inima”), mafiotul azer a fost ucis chiar de persoana cu care lua masa. El era recunoscut în lumea interlopă, drept unul dintre cei mai bogați mafioți din Rusia, dar și ca lider al crimei organizate.

După ce a fost împușcat azerul de 47 de ani, poliția a declanșat o operațiune de amploare pentru a-l găsi pe asasinul care fugise de la fața locului. Suspectul a fost reținut de polițiștii pe autostrada Antalya-Denizli.

Unul dintre cei mai temuți lideri ai mafiei

Salifov a ajuns prima dată într-o închisoare din Baku, Azerbaidjan, fiind acuzat de uciderea a doi rivali din gruparea criminală pe care o coordona. Azerul, care atunci avea 22 de ani, a fost condamnat la moarte, dar pedeapsa i-a fost  schimbată ulterior și a primit 15 ani de închisoare.

Nadir Salifov a fost eliberat în 2017 și ulterior a devenit unul dintre cei mai înfricoșători lideri ai mafiei, ”operând” mai ales în capitala Rusiei, Moscova. După eliberare, Salifov a fost arestat în Turcia. Pe numele lui fusese emis un mandat de arestare pentru uciderea unui alt lider al mafiei, Rovshan Caniyev.

De-a lungul timpului, zeci de grupări mafiote au încercat să îl omoare pe Nadir Salifov. În luna februarie a acestui an, poliția din Turcia a arestat 17 membri ai mafiei din Rusia care ar fi încercat să-l asasineze pe Nadir Salifov.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel