Sebastian Lăzăroiu: Tatiana Bran a uitat de parcul de mașini învechit. Noi ne-am ferit să ne plângem

Purtătoarea de cuvânt a președintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, a făcut bilanțul primei săptămâni la Palatul Cotroceni. 

Tatiana Niculescu Bran se arată nemulțumită de starea Palatul Cotroceni. Nemulțumit a fost și Klaus Iohannis când a refuzat biroul lui Traian Băsescu, care a fost și a lui Nicolae Ceaușescu, și a ales biroul în care au stat Ion Iliescu și Emil Constantinescu, dar și Crin Antonescu, în perioada de interimat. Președintele a spus că biroul lui Băsescu era prea întunecat. 

VEZI AICI: Tatiana Niculescu Bran, după prima săptămână la Cotroceni: E nevoie de "debaronizare" la toate nivelurile

"A uitat purtătoarea de cuvânt să menționeze parcul de mașini învechit de la Cotroceni. Probabil "n" au avut ocazia sa circule suficient de mult. Cu banii care se cheltuie pentru service timp de doi ani se pot cumpara mașini noi. Dar cine va face anunțul că Palatul Cotroceni și-a cumparat mașini noi? Mai e bugetul Administrației Prezidentiale care s-a diminuat de la un an la altul. Noi ne-am ferit să ne plângem. Poate de aia a și fost bugetul așa mic", a scris fostul consilier al lui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel