Sebastian Lăzăroiu îl contrazice pe Klaus Iohannis. De ce nu a ales biroul lui Traian Băsescu

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu îl contrazice pe președintele Klaus Iohannis în ceea ce privește motivele pentru care nu a ales biroul lui Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni. 

"Toate birourile din Palat, din ce am văzut eu cât am apucat în cei șapte ani cât am stat acolo, toate birourile sunt întunecate, nu intră prea multă lumină. Acum, biroul unde era preşedintele înainte... nu pot să spun, că venea soarele şi sunt geamuri foarte mari acolo în biroul respectiv", a declarat Sebastian Lăzăroiu, la Digi 24.

Klaus Iohannis a declarat că nu a ales biroul lui Traian Băsescu din cauză că era prea întunecat și a ales un birou de la un nivel superior, în care au stat Emil Constantinescu, Ion Iliescu, dar și Crin Antonescu, în perioada din interimat. 

Sebastian Lăzăroiu adaugă: "Şi Traian Băsescu, când a venit la Cotroceni, nu a stat în biroul în care a stat Ion Iliescu. A ales alt birou. Nu înseamnă că prin asta s-a delimitat. (...) Cred că fiecare preşedinte care o să mai vină la Cotroceni o să-şi aleagă alt birou decât cel al precedesorului, numai că o să şi le rotească între ei, pentru că nu sunt foarte multe birouri mari, de preşedinte, acolo. Cred că sunt două sau trei pe care preşedintele le poate ocupa". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel