Scrisoare Giuliani. Raluca Prună: Victimele protocolului să îl conteste

Raluca Prună
Raluca Prună

Raluca Prună, fost ministru al justiţiei, apreciază ca "ciudată" ideea constituirii unei comisii internaţionale care să analizeze impactul protocoalelor secrete asupra sistemului de justiţie, idee avansată de Rudolph Giuliani, avocatul lui Donald Trump, într-o scrisoare transmisă autorităţilor române şi la care "PSD subscrie". 

"Înainte de a face o comisie internaţională, nu ar fi un test util ca vreuna din 'victimele' protocolului să îl conteste în instanţele naţionale? Chestia cu comisia internaţională la care PSD subscrie e cam ciudată pentru un partid al neatârnării, al românismului şi mândriei de a fi român. Dar cum nu e realizabilă uşor, nicidecum prin simpla sugestie a unui lobbist oricât de faimos, putem croşeta pe lângă, ajută la manipulare", scrie Prună luni într-o postare pe Facebook.

Ea adaugă că "în NY corupţii nu primesc pedepse cu suspendarea executării". "În general se cumulează aritmetic pedepsele şi poate da cu zeci de ani în închisori federale. Plus că fiscul le ia toată averea furată prin corupţie. Atenţie cu ce vă doriţi, e sfatul meu gratis pentru partidul stat", a mai scris Prună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel