Scrisoare de Ziua Tatălui cu destinația în Rai. Poștașul a returnat scrisoarea mamei

Pixabay
Pixabay

O fetiță a emoționat un angajat al poștei din Marea Britanie, dar și o mulțime de urilizatori de pe social media, după ce i-a trimis tatălui său o scrisoare, cu destinația în Rai. 

Mama unei fetițe de 8 ani a primit o adevărată surpriză din partea poștașului, care i-a returnat scrisoarea pe care cea mică o pusese în cutia lor poștală. Fetița i-a scris o scrisoare tatălui său, destinația scrisorii fiind Raiul, scrie BBC

Poștașul, care recent își pierduse tatăl, a reușit să dea de Sarah Tully, mama fetiței, după o postare pe care a făcut-o pe social media. Acesta se temea că scrisoarea, pe care a găsit-o într-o cutie poștală din Leicester luni, va fi aruncată. Doamna Tully spune că intenționează să păstreze scrisoarea fiicei sale pentru când aceasta va mai crește. 

Poștașul care a dorit să își păstreze anonimitatea relatează cum a descoperit scrisoarea într-o cutie poștală din Braunstone. Acesta spune că a fost profund emoțional când a citit-o, mai ales că nu cu mult timp în urmă el își pierduse propriul tată. 

Scrisoarea ar fi putut ajunge la gunoi

„Evident că fără un timbru și o adresă reală, ar fi fost aruncată în timpul tranzitului. Am vorbit cu managerul meu și i-am spus că voi încerca să dau de familia copilului care a compus scrisoarea”, informează poștașul. 

A postat o poză a scrisorii pe Facebook, unde a atras mii de likeuri și comentarii. În doar 15 minute, poștașul și mama fetiței au putut lua legătura și au stabilit ca aceasta să primească scrisoarea care încă nu fusese deschisă.

Un gest emoționant

Sarah Tully povestește că a fost extrem de emoționată de reacția celor de pe social media. 

„Nu credeam că așa ceva se va întâmpla vreodată. Sunt șocată”, a spus aceasta. 

Fetița și-a pierdut tatăl când aceasta avea doar 4 luni. Mama ei a mai povestit că le-a fost greu fără prezența tatălui aproape și că scrisorile au fost un mod de a suporta mai ușor golul din viața lor. Fetița îi scrie adeseori tatălui că îi este dor de el și că îl iubește. 

„Era foarte mică când s-a întâmplat și doar acum începe să înțeleagă ce s-a întâmplat cu adevărat. Cred că anul acesta a afectat-o cel mai mult pentru că am observat că a fost mai emotivă”, a spus Tully. 

Mama fetei va păstra scrisoarea și capturi ale comentariilor de pe social media într-o cutie pentru ca aceasta să le poată citi când va fi mai mare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel