Scrisoare anti Dragnea. Plumb, replică pentru semnatari. Apel disperat

Rovana Plumb
Rovana Plumb

A apărut scrisoarea contestatarilor lui Liviu Dragnea semnată de Gabriela Firea, Adrian Țuțuianu și Paul Stănescu. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, le răspunde semnatorilor și face apel către alți membri din partid.

Sunt tare mâhnită să aflu că apare o astfel de atitudine din partea unor colegi din PSD. Întotdeauna am respectat un punct de vedere, dar el trebuie să se desfășoare într-un cadru democratic.

Această scrisoare nu respectă conduita cerută de partid. E mai degrabă o lovitură incorectă aplicată într-un moment prost ales. Cred că acest moment nu este ales întâmplător. PSD se confruntă de mai bine de un an jumate cu atacuri politice. 

Ca răspuns pe care vreau să îl dau semnatorilor este că sprijin unitatea partidului, conducerea partidului, îl sprijin pe domnul Dragnea. Vreau să fac un apel către toți membri onești ai partidului: să își manifeste solidaritatea în aceste momente în care se încearcă divizarea lui.

Miza acestei scrisori pe care am citit-o este aceea de a încerca să destabilizeze partidul din interior și nu avem nevoie de asta în acest moment. Am să îl sun pe domnul președinte Liviu Dragnea pentru că nu am reușit să vorbesc până acum. Tocmai am ieșit din întâlnirea oficială pe care o am în Italia pentru a pregăti președinția României la Consiliul European., a declarat Rovana Plumb, prin intermediul unei intervenții telefonice, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel